GoDaddy Studio Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Vælg en GoDaddy Studio -skabelon

Trin 2 i Forstå GoDaddy Studio, og opret en projektserie

En hurtig måde at skabe design på i GoDaddy Studio er at starte med en af vores tusinder af skabeloner og derefter tilpasse den til at gøre den unik. Skabeloner er arrangeret kronologisk (nyeste øverst), og du kan også søge efter specifikke skabeloner.

1. I menuen nederst skal du trykke på Skabeloner .
  2. Fra hurtigstartknapperne øverst på skærmen vælger du den skabelontype, du vil starte med, eller du bruger søgefeltet til at finde specifikke skabeloner. F.eks. Søg i "skønhed", "Valentinsdag", "elegant" eller "Instagram -historie".
  3. Tryk på den skabelon, du vil starte med. Skabelonen åbnes i din designeditor.
  4. Du kan nu tilpasse din skabelon ved at tilføje og redigere billeder, skrifttyper, grafik, tekst, videoer og former.

1. På siden GoDaddy Studio skal du vælge Gennemse skabeloner .
  2. Fra hurtigstartknapperne i menuen til venstre kan du vælge den type skabelon, du vil starte med, eller du kan bruge søgefeltet til at finde specifikke skabeloner. F.eks. Søg i "skønhed", "Valentinsdag", "elegant" eller Instagram -historie.
  3. Vælg den skabelon, du vil starte med. Skabelonen åbnes i din designeditor.
  4. Du kan nu tilpasse din skabelon ved at tilføje og redigere billeder, skrifttyper, grafik, tekst, videoer og former.