Valg af en betalingsgateway

Det første trin til at acceptere ordrer på dit WooCommerce -site er at vælge og aktivere en betalingsgateway. Aktivering af en betalingsgateway tilføjer en formular til din betalingsside. Kunder kan bruge formularen til at angive deres betalingsoplysninger. Her er hvad du bør overveje, når du vælger en betalingsgateway:

Virksomhedsplacering - Betalingsprocessorer leverer service til virksomheder i visse lande. Hvis din virksomhed er beliggende i USA, anbefaler vi, at du bruger GoDaddy Payments, som er samlet med Administreret WordPress -hosting. Hvis du ikke bruger Administreret WordPress, kan du installere og aktivere GoDaddy Payments -plugin'et . I andre lande skal du bruge landefilteret på WooCommerce's betalingsgatewayside til at søge efter indstillinger, der er tilgængelige i dit land.

Omkostninger - Betalingsprocessorer opkræver ofte en procentdel pr. Transaktionsgebyr. Der kan også være månedlige gebyrer eller et fast gebyr pr. Transaktion. Sørg for, at prisstrukturen for din valgte betalingsprocessor passer til din virksomheds behov. En procentdel pr. Transaktion er en standardprismodel. Et fast gebyr kan være bedre, hvis du primært sælger varer til højere priser.

Handelskonto - Hvis du allerede har en handelskonto til din virksomhed, kan du overveje at bruge en gateway fra den samme udbyder. På den måde behøver du ikke overføre dine betalinger mellem konti.

Support til WooCommerce -abonnementer - Hvis du planlægger at opkræve tilbagevendende gebyrer, såsom at sælge et kaffeabonnement eller et klubmedlemskab, er det bedst at bruge WooCommerce -abonnementer. Kun visse betalingsgateways er kompatible med WooCommerce -abonnementer. Du kan finde en komplet liste over gateways, og hvilke funktioner de understøtter i dokumentationen til WooCommerce -abonnementer