Kodesignering Microsoft Office -makroer og Visual Basic til applikationer

Bemærk: Fra den 1. juni 2021 udsteder eller fornyer GoDaddy ikke længere certifikater for kodesignering eller driversignering. Hvis du allerede ejer et Code Signing eller Driver Signing Certificate, vil du ikke kunne genindlæse det efter den 1. juni 2021. Alle certifikater udstedt før den 1. juni 2021 forbliver gyldige, indtil de udløber.

Et kodesigneringscertifikat kan bruges til at signere indhold produceret af flere Microsoft & reg; Office -applikationer såsom Word & reg ;, Excel & reg; og PowerPoint & reg ;.

Før du kommer i gang, skal du sikre dig, at kodesigneringscertifikatet og den private nøgle er i Windows -certifikatlager. Se Installering af Code Signing Certificate i Windows for at få installationsvejledning.

For at kode signedokumenter

1. Åbn den fil, du vil signere.
  2. Klik på menuen Funktioner , fremhæv Makro, og klik på Visual Basic Editor .
  3. I vinduet Project Explorer skal du vælge det VBA -makroprojekt, som du vil signere.
  4. Fra menuen Funktioner skal du vælge Digital signatur .
  5. Klik på Vælg og vælg dit Code Signing Certificate.
  6. Klik på OK for at lukke.

Bemærk: Som standard er Windows & reg; XP og Windows 7 føjer ikke et tidsstempel til certifikatet.

Hvis du vil tillade, at folk fortsætter med at bruge din signerede Visual Basic & reg; for Applicaions (VBA) -kode, når certifikatet udløber, skal du ændre registreringsdatabasen på din kodesigneringscomputer for at tilføje et tidsstempel på signeringstidspunktet ved hjælp af følgende nøgler:

• Opret nøgle: HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ VBA \ Security
  • Opret streng: HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ VBA \ Security \ TimeStampURL
  • Opret DWORD: HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ VBA \ Security \ TimeStampRetryCount
  • Opret DWORD: HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ VBA \ Security \ TimeStampRetryDelay
  • Indstil de nye felter til disse værdier:
    TimeStampURL = http://tsa.starfieldtech.com
    TimeStampRetryCount = 3
    TimeStampRetryDelay = 2