Tilføj regler for at filtrere meddelelser

Konfigurer Workspace Webmail til automatisk at filtrere dine e -mails i mapper baseret på regler, du har indstillet.

1. Log på din Workspace e-mailkonto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at logge ind?)
  2. Fra menuen Indstillinger skal du vælge Meddelelsesfiltre .
  3. Klik på Tilføj ny .
  4. Vælg reglen baseret på en af e -mailens felter, indtast den værdi, som filteret skal aktiveres, vælg hvilken mappe e -mailen skal flyttes til, og klik derefter på OK .

Hvis du vil ændre en filtreringsregels prioritet, skal du klikke på pil op eller pil ned ved siden af reglen.

Hvis du vil redigere eller slette en filtreringsregel, skal du klikke på Rediger eller Slet i kolonnen Handlinger .