Sammenlign Microsoft 365-e-mailabonnementer

Følgende er inkluderet i hvert Microsoft 365-abonnement fra GoDaddy. Disse abonnementer giver dig e-mail, som er konfigureret med din hjemmesides domænenavn, hvilket giver et professionelt indtryk og giver dine kunder tillid til, at de taler med den rette.

Når du vælger et abonnement, kan du vælge antallet af brugere, og hver enkelt bruger får én e-mailkonto. Priserne er angivet pr. bruger.

Denne video er en del af instruktionsserien om konfiguration af e-mail.

Professionelle e-mailabonnementer

Microsoft 365-e-mailabonnementer, der ikke omfatter Office-apps.

Gratis prøveperiode med E-mail Essentials

Dette abonnement kan ikke købes separat, men købes sammen med andre GoDaddy-produkter, og det indeholder det samme som Email Essentials. Når den gratis prøveperiode med E-mail Essentials fornyes, bliver det opgraderet til Email Essentials.

Email Essentials

Dette abonnement omfatter professionel e-mail, der er tilknyttet dit domænenavn, din kalender og dine kontakter, så du kan synkronisere på tværs af mobilenheder og e-mailklienter. Der medfølger 10 GB e-maillager.

E-mail Plus

Hvis du kan lide Email Essentials-abonnementet, men har brug for mere lagerplads, giver dette abonnement dig de samme funktioner samt 50 GB lagerplads.

Microsoft 365-abonnementer

Microsoft 365-e-mailabonnementer, herunder Office-apps.

Online Business Essentials

Dette abonnement giver dig ikke blot 50 GB e-maillager, men også OneDrive (1 TB), fildeling og onlineversioner af Office-programmerne, herunder Word, Excel og mange andre. Du får adgang til Office Mobile med apps til Android- og iPhone-enheder samt chat og onlinelyd-/videomøder med Teams.

Business Professional

Alle funktionerne i Online Business Essentials – plus desktopdownloads af de Office-programmer, som du kender og kan lide. Installer Office på op til 5 computere (pc eller Mac) og 5 tablets/smartphones pr. bruger. Du får mulighed for at lave mere, uanset hvor du er, takket være offlineadgang, der synkroniserer dine filer, så snart du er online igen. Der medfølger 50 GB e-maillager.

Premium Security

Den ultimative plan! Den har alle de programmer, funktioner og apps, som Business Professionel indeholder, og inkluderer vores tilføjelsesprogrammer Avanceret mailsikkerhed og E-mailarkivering. Der medfølger 50 GB e-maillager.

Business Enterprise

Dette abonnement er til større organisationer, som skal bruge mere lagerplads og funktioner til overholdelse af regler. Ligesom med Business Professional får du alle de programmer, du har brug for, men med ProPlus-versionen af Office-pakken. Der medfølger 100 GB e-maillager samt et OneDrive-lager, der kan udvides. Hvis du vil finde den bedste løsning til dit team, er vores GoDaddy-guider her for at hjælpe.