Skriv en marketing -e -mail

Trin 1 i Opret og send marketing -e -mails .

Find, hvor du kan begynde at skrive marketing -e -mails i din Website Builder konto.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul til Website Builder og vælg Administrer ved siden af dit site.
  3. Åbn e -mailmarkedsføring fra dit Dashboard.
    • For Website Builder: Vælg Marketing > E -mail .
    • For Digital Marketing Suite: Vælg E -mailmarkedsføring > Kampagner .
  4. Vælg Skriv for at starte din e -mail.
  5. Vælg en tom e -mail, en foruddefineret skabelon eller en e -mail, som du allerede har sendt som en skabelon til din nye e -mail.

I det næste trin vil du tilføje indhold som f.eks. Dit logo, din tekst, dine billeder eller links til videoer. Hvis du fortæller kunder om et salg eller nye tilføjelser til din butik, skal du også føje dine produkter til din e -mail.

Flere oplysninger

• En anden måde at starte en e -mail på er på din liste over abonnenter. Vælg en liste eller individuelle medlemmer, og vælg derefter Send kampagne .
    • For Website Builder: Vælg Forbindelser > i dit dashboard Abonnenter . (For nogle personer kan du muligvis også finde dine abonnenter under Markedsføring .)
    • For Digital Management Suite: Vælg E -mailmarkedsføring > i dit dashboard Abonnenter .
  • E -mailmarkedsføring er kun tilgængelig på din computer og er ikke tilgængelig i GoDaddy -appen.
  • Når som helst i processen, skal du bruge Start forfra til at begynde igen. Dit e -mailudkast gemmes, hvis du vil vende tilbage til det senere.