Administreret WordPress Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Konfigurer dine Indstillinger for afhentning af Local Pickup Plus -produkter

Trin 3 i serien Konfigurer lokal afhentning Plus.

Lokal afhentning Plus giver dig mulighed for at konfigurere, hvordan produkter skal håndteres med hensyn til afhentning eller forsendelse. Produkter kan indstilles til at kræve afhentning eller, ikke tilladt afhentning, afhængigt af din virksomheds behov.

Påkrævet: Local Pickup Plus er en premium WooCommerce -udvidelse, der følger med WordPress e -handelshosting eller som et enkeltstående køb.

Du kan fastslå, om et produkt eller en kategori er berettiget til lokal afhentning på en af følgende måder:

• Kan afhente : Kunder kan sende eller afhente.
  • Kan ikke afhente : Kunder kan kun sende.
  • Skal afhente : Kunder kan kun afhente.

Når du opretter eller redigerer en kategori, skal du opdatere menuen Lokal afhentning for at afgøre, om lokal afhentning er tilladt eller påkrævet for produkter i denne kategori.
Indstillinger for lokal afhentning og afhentningskategori

Når du opretter eller redigerer et produkt, skal du gå til fanen Levering og opdatere feltet Lokal afhentning for at afgøre, om afhentning er påkrævet, eller om produktet skal følge dets indstillinger på kategoriniveau. Når et produkt og dets kategori har forskellige indstillinger, vil Local Pickup Plus følge produktindstillingerne.
Lokal afhentning Plus Indstillinger for afhentningsprodukt