Tilslut et eksternt domæne til mit Website Builder version 6 eller 7 site

Denne artikel er specifikt beregnet til at omdirigere et domæne, der er registreret hos en anden udbyder, til dit GoDaddy Websiteopbygning version 6 eller version 7 site.

1. Åbn hjemmesiden for den udbyder, hvor dit domænenavn er registreret.
  2. Følg udbyderens anvisninger, hvor du kan opdatere dine DNS -fortegnelser (domænenavnssystem).
  3. Brug følgende værdier til at opdatere A -fortegnelsens @ værdi og TTL samt CNAME's www -værdi og TTL:
    • Type: A @ -værdi: 198.71.232.3 TTL: 3600 (1 time)
    • Type: CNAME www -værdi: (Dit domænenavn her uden www foran. F.eks .: mycoolsite.com ) TTL: 3600 (1 time)
  4. Kontrollér, at værdierne er korrekte, og gem eller opdater.

Når du har foretaget ændringer til din DNS, skal du være tålmodig. Det kan tage alt fra et par minutter til 72 timer, før ændringerne gennemgår, og dit domæne begynder at virke.

Flere oplysninger

• Alle Website Builder version 6 -sites og nogle version 7 -sites er blevet opgraderet til Website Builder. Se vores hjælpeartikler hvis du har spørgsmål.
  • Gå til go.me/webdemo for at tilmelde dig en live webinar -demo og se indspillede demoer.
  • Gå til go.me/getonline for at få en vejledning til at guide dig igennem alle trinene i opsætning af dit site og klar til brug.
  • Vores GoDaddy-guider hjælper dig med at gennemgå processen eller besvare spørgsmål på (480) 463-8333.