Hjemmesideprogram Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Forbind BETALINGER til min bankkonto

Trin 2 i serien BETALINGER i gang

Når du har tilmeldt dig GoDaddy Payments, skal du linke din bankkonto. Dette sikrer, at penge, du behandler online, overføres til din bankkonto på et ensartet grundlag.

For at indbetale udbetalinger skal du bruge bankens dirigeringsnummer, kontonummer og navnet på kontoen. Vi anbefaler, at du tilføjer bankoplysningerne under opsætningen, men det er ikke nødvendigt at acceptere transaktioner. Du kan altid tilføje det senere.

1. Log på din BETALINGER Hub (brug dit brugernavn og din adgangskode til GoDaddy).
  2. Åbn bankkontosiden.
    • For Website Builder: Vælg Commerce > Indstillinger > Bankkonto .
    • For Managed WordPress Ecommerce eller GoDaddy Payments alene: Vælg Indstillinger > Bankkonto .
  3. Vælg Tilføj bankkonto .
  4. Udfør sikkerhedsudfordringen, og vælg derefter Bekræft .
  5. Log på med din bankkontooplysninger, eller indtast manuelt kontonummer og routingnummer.

Bemærk: Hvis du logger på med bankoplysninger, logger du faktisk direkte ind på din banks website. Dine oplysninger om banktilmelding bevares ikke af GoDaddy Payments.

6. Giv adgang til din transaktionshistorik, kontohaveroplysninger og kontosaldo.

Når din bankkonto er linket til din GoDaddy -konto, kan du modtage en udbetaling på så lidt som 24 timer.