Forbind din Instagram-konto til Facebook-siden

Før du kan oprette forbindelse til Instagram for at føje et Instagram-feed til dit site eller oprette et opslag til Instagram, skal du gå til din Instagram-erhvervsside og forbinde den til din Facebook-firmaside.

Påkrævet: Før du starter, skal du sørge for at du har den rigtige type Instagram- og Facebook-konto. Private konti fungerer ikke.
  1. Find Instagram-appen på din telefon eller tablet og log ind.
  2. Gå til din profil.
  3. Vælg Rediger profil.
  4. Under Firmaoplysninger vælger du Side. Du vil måske blive bedt om at logge på din Facebook-konto.
  5. Vælg den Facebook-side, som du vil forbinde din Instagram-konto med.