e-mailmarkedsføring Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Forbind lister til din tilmeldingsformular

Du kan forbinde specifikke lister til dine tilmeldingsformularer, så dine nye abonnenter bliver placeret præcis, hvor du vil have dem. Dette kan også være med til at kategorisere og organisere dine abonnenter efter, hvor de har tilmeldt sig.

1. Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du logge ind på din GoDaddy Email Marketing -konto. ( Har du brug for hjælp til at logge ind? )
  2. Mens du redigerer din tilmeldingsformular, skal du klikke på menuen Tilføj en liste .
  3. Vælg den liste over abonnenter, hvor dine nye abonnenter skal gå.
    webformliste
  4. Du kan tilføje mere end én liste, hvis du vil. Klik bare på Tilføj en liste igen, og vælg en anden liste.

Dine listeændringer gemmes automatisk, når du foretager dem.

Hvis du ikke forbinder nogen liste, vil alle nye abonnenter, der tilmelder sig via denne formular, kun blive tilføjet til listen Alle . Hvis du forbinder mere end én liste, vises disse lister som valgmuligheder i afkrydsningsfeltet i din endelige formular.