Linux-hosting (cPanel) Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Forbind eksternt til en MySQL -database på min Linux -hostingkonto

Følg disse trin for at aktivere fjernadgang til en database på din Linux -hostingkonto. Du skal kende den IP -adresse, hvorfra du får adgang til databasen. Med fjernadgang kan du administrere databasen med værktøjer som f.eks. MySQL Query Browser eller MySQL Workbench .

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting ud for den Linux-hostingkonto, du vil bruge, skal du klikke på Administrer.
    klik på administrer
  3. Klik på cPanel-admin i kontoens Dashboard.
  4. Klik på Fjern MySQL i afsnittet Databaser på cPanels startside.
  5. Under Tilføj adgangshost i feltet Host skal du indtaste den IP -adresse, hvorfra du vil have adgang til dine databaser.
  6. Klik på Tilføj vært .

Flere oplysninger

Applikationer, der opretter fjernforbindelse til databaser, bruger lignende indstillinger. Du kan se yderligere oplysninger om din database i cPanel.

FeltDet skal du indtaste ...
Værtsnavn eller serverDin databases værtsnavn
Port3306
BrugernavnDatabasebrugerens brugernavn
AdgangskodeDatabasebrugerens adgangskode
DatabaseNavnet på databasen