Forbind BETALINGER til min bankkonto

Når du har tilmeldt dig GoDaddy Payments, skal du linke din bankkonto til. Dette sikrer, at penge, du behandler online, overføres til din bankkonto på et ensartet grundlag.

1. Log på din BETALINGER Hub (brug dit brugernavn og din adgangskode til GoDaddy).
  2. Vælg Indstillinger og derefter Bankkonto .
  3. Vælg Tilføj bankkonto .
  4. Udfør sikkerhedsudfordringen, og vælg derefter Bekræft .
  5. Log på med din bankkontooplysninger, eller indtast manuelt kontonummer og routingnummer.
  6. Giv adgang til din transaktionshistorik, kontohaveroplysninger og kontosaldo.

Når din bankkonto er linket til din GoDaddy -konto, kan du modtage en udbetaling på så lidt som 24 timer.