Administreret WordPress Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Forbind din bankkonto med GoDaddy Payments på Administreret WordPress

Forbind din bankkonto med GoDaddy Payments for dit Managed WordPress -site drevet af WooCommerce.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. På siden Mine produkter ud for Administreret WordPress skal du vælge Administrer alle .
  3. For det website, du vil forbinde din bankkonto med BETALINGER på, skal du vælge WP -admin framenuikon menuen.

vælg wp-admin
  4. I menuen til venstre og under WooCommerce skal du vælge Indstillinger .
  5. Vælg Betalinger på de tilgængelige faner på siden Indstillinger .
  6. Øverst på siden ser du en administratormeddelelse, der linker til din bankkonto. Dette fører dig til fanen Indstillinger i dit Betalingscenter.
    link for at tilføje bankoplysninger
  7. I Indstillinger skal du under Bankkonto vælge Tilføj bankkonto . Du skal bruge følgende bankoplysninger:
    • Din banks routingnummer.
    • Dit bankkontonummer.
    • Navnet på bankkontoen.