Hvad er FTP?

FTP (File Transfer Protocol) er en standardprotokol til kommunikation, der bruges til at flytte filer mellem en app på en lokal computer og en fjernserver. Du kan bruge standard-FTP på vores Webhotel, Webhotel Plus og Windows hosting-planer.

Vores Managed WordPress-planer bruger SFTP (Secure File Transfer Protocol), der anvender SSH-protokollen til filoverførsel i stedet for FTP. Det er grundlæggende det samme som FTP, men med øget sikkerhed, idet både kommandoerne og dataene krypteres. Denne funktion forhindrer, at adgangskoder og følsomme oplysninger sendes åbent via internettet.

Du skal have en FTP-app, før du kan bruge FTP. Du kan bruge mange forskellige klienter, men vi anbefaler FileZilla. FTP-appen FileZilla er også kompatibel med SFTP. Du skal angive port 22 i stedet for port 21, der bruges af FTP.

Bemærk: Vores Webhotel, Webhotel Plus og Windows hosting-planer understøtter FTP i passiv tilstand. Denne indstilling kan administreres i de fleste FTP-apps og software til hjemmesidedesign, som understøtter udgivelse med FTP. Managed WordPress bruger SFTP, der kun understøtter aktiv tilstand, så der skal ikke foretages ændringer i indstillingen for aktiv tilstand i din FTP-app.

Næste trin

Måden, du flytter dine filer på, afhænger af, hvilken type hostingkonto du har.