Kontakt domænenavnets sælger

Når du vinder et domænenavn på GoDaddy Auctions®, skal du kontakte domænesælgeren.

Sådan kontaktes sælgeren af domænenavnet

1. Log ind på GoDaddy-auktioner.
  2. Hold musen over menuen Bidding List , og vælg derefter Won .
  3. Klik på E -mail sælger for at se domænenavnet.
  4. Indtast meddelelsen, og klik derefter på Send mail .

Hvad der derefter sker, afhænger af sælgerens registrator. Hvis sælgeren bruger GoDaddy som registrator, kan vedkommende starte en kontoændring. Domænet flyttes automatisk til din konto den 5. eller 6. dag (afventende tidszoner).

Hvis sælgeren bruger en tredjepartsregistrator, og betalingsbeløbet er under $ 5.000, skal der være en verificeringsprocedure, før du kan kontakte dem. Den sjette dag bliver sælgeren automatisk kontaktet med besked om, at pengene er blevet bekræftet, og at overførselsprocessen kan begynde.

Du kan få yderligere oplysninger under Hvad sker der efter en auktion slutter?.

Hvis du ikke kan nå sælgeren eller har problemer med overførslen, kan du indgive en tvist. Du kan få yderligere oplysninger iBestride en transaktion på Go Daddy -auktioner

Se Forståelse for GoDaddy Auctions® -betalingstransaktioner for at få yderligere oplysninger om processen efter auktionen.