Konvertering af en eksporteret PFX -kodesigneringsfil til PVK- og SPC -filer ved brug af Windows

Bemærk: Fra den 1. juni 2021 udsteder eller fornyer GoDaddy ikke længere certifikater for kodesignering eller driversignering. Hvis du allerede ejer et Code Signing eller Driver Signing Certificate, vil du ikke kunne genindlæse det efter den 1. juni 2021. Alle certifikater udstedt før den 1. juni 2021 forbliver gyldige, indtil de udløber.

Når kodesigneringscertifikatet er installeret i din browser, kan du eksportere det og konvertere det til efterfølgende brug. Denne proces kræver eksport af certifikatfilen i PFX -format og derefter konvertering til to filer: PVK og SPC. Sådan gør du:

Trin 1 — Eksport af certifikatet for installering af kodesignering

SeEksport af et Code Signing Certificate fra Internet Explorer eller Firefox ellerEksport af et Code Signing Certificate fra Internet Explorer eller Firefox for oplysninger om at eksportere PFX -filen.

Trin 2 — Konvertering af PFX -filen til PVK- og SPC -filer

Før du begynder: Du skal have følgende værktøjer installeret. Brug linkene til at downloade værktøjerne, hvis det er nødvendigt:
OpenSSL — Klik her for at installere OpenSSL, her for at downloade kompilerede binære filer direkte fra OpenSSL -websitet, eller se hjælp til dit operativsystems pakkehåndteringsfunktion.
PVK Transform Utility — Klik her for at downloade en kopi af hjælpeprogrammet.

Sådan konverteres PFX -filen til PVK- og SPC -filer

Denne procedure udpakker din nøglefil og konverterer den til en PVK -fil, udpakker derefter din cert -fil og konverterer den til en SPC -fil. Derefter kan du bruge disse filer med andre softwareværktøjer.

1. Skriv og indtast følgende ved kommandoprompten, og tryk derefter på Enter . Erstat inf.pfx med dit eksporterede PFX -filnavn og outf.pem med det ønskede PEM -filnavn. Indtast din PFX -adgangskode, når du bliver bedt om det:
    openssl pkcs12 -in inf.pfx -nocerts -nodes -out outf.pem
  2. Skriv og indtast følgende ved kommandoprompten, og tryk derefter på Enter . Erstat inf.pem med det PEM -filnavn, du oprettede i trin 1, og outf.pvk med det ønskede PVK
    -filnavn: pvk -in inf.pem -topvk -out outf.pvk
  3. Skriv og indtast følgende ved kommandoprompten, og tryk derefter på Enter . Erstat inf.pfx med dit eksporterede PFX -filnavn og outf.pem med det ønskede PEM -filnavn. Indtast din PFX -adgangskode, når du bliver bedt om det:
    openssl pkcs12 -in inf.pfx -nokeys -out outf.pem
  4. Skriv og indtast følgende ved kommandoprompten, og tryk derefter på Enter . Erstat inf.pem med PEM -filen, der blev oprettet i trin 3, og outf.spc med det ønskede SPC -filnavn.
    openssl crl2pkcs7 -nocrl -certfile inf.pem -outform DER -out outf.spc