Konvertering af Code Signing -certifikater til forskellige formater

Bemærk: Fra den 1. juni 2021 udsteder eller fornyer GoDaddy ikke længere certifikater for kodesignering eller driversignering. Hvis du allerede ejer et Code Signing eller Driver Signing Certificate, vil du ikke kunne genindlæse det efter den 1. juni 2021. Alle certifikater udstedt før den 1. juni 2021 forbliver gyldige, indtil de udløber.

Der er forskellige scenarier for konvertering af kodesigneringscertifikater, disse er de mest almindelige. Hvis dit scenarie ikke er angivet her, henvises til producentens anvisninger.

Du har certifikatet i en SPC -fil og matchende privat nøgle i en PVK -fil

Du har certifikatet i en SPC -fil og matchende privat nøgle i Windows certifikatlager

1. Importér SPC -filen til Windows certifikatlager på den samme maskine (med den samme login -konto), hvor certifikatanmodningen blev indsendt.
    • Højreklik på SPC- filen i Windows Stifinder, og vælg Installer certifikat . Fortsæt gennem guiden som anvist.
    • ELLER

• Afsnittet Importér via certifikater i Internet Explorer. Åbn menuen Funktioner , og vælg Internetindstillinger . Gå til fanen Funktioner. Vælg Personlig, og klik på Importér . Søg efter SPC -fil til kodesignering, skal du ændre filtypefilteret. Når du er færdig, skal du klikke på OK .
  2. Eksportér kodesigneringscertifikatet og den private nøgle som en PFX/P12 -fil, inklusive den private nøgle og alle mellemliggende certifikater i kæden. Du kan få yderligere oplysninger i Eksportér et installeret Code Signing Certificate fra Windows .

Du har kodesigneringscertifikatet i SPC = -filen og den matchende private nøgle i en Java -keystore