Kontoadministration Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Opret en køberprofil med standarder for domæneregistrering

Hvis du planlægger at købe domæner, kan du spare tid ved at oprette en køberprofil. Ved købstidspunktet kan du tildele en profil til automatisk at indstille registreringsperioden, DNS-placering og kontaktoplysninger og aktivere (eller deaktivere) automatisk fornyelse for alle domæner i din indkøbsvogn.

1. Gå til din GoDaddy Min profil . Du bliver muligvis bedt om at logge på.
  2. Vælg Standardindstillinger for domæne, og vælg derefter Tilføj profil .
  3. Indtast et køberprofilnavn , og vælg derefter Ja for at indstille profilen som din standard . Selvom du ikke angiver denne profil som standard, får du stadig mulighed for at vælge denne profil på købstidspunktet.
  4. Fra listen Registrer altid mine domæner til skal du vælge en registreringsperiode (1, 2, 3, 5 eller 10 år - påvirker domænepriser i indkøbsvognen ved kassen).
  5. Vælg om domæner skal fornyes automatisk eller manuelt .
  6. Hvis du vil have DNS -kontrol , skal du indtaste dine navneservere. Ellers går du til næste trin.
  7. Udfyld afsnittet Domænekontaktoplysninger .

Bemærk: Vælg Brug disse oplysninger til mine tekniske, administrative og faktureringskontakter for at bruge de samme oplysninger til alle dine kontaktpersoner.

8. Klik på Gem ændringer.