GoDaddy Pro Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Opret en klientrapportskabelon i GoDaddy Pro

Du kan oprette en skabelon, der skal bruges, når du genererer og sender klientrapporter i GoDaddy Pro.

1. Log ind på din GoDaddy Pro -konto. ( Har du brug for hjælp til at logge ind? )
  2. Vælg Websteder i venstre sidepanel.
  3. Hold musen over websitet, og vælg Åbn website -dashboard .
    Åbn hjemmesidens dashboard
  4. Vælg Kunderapport i venstre sidepanel. Vælg derefter Skabeloner .
  5. Vælg Opret ny skabelon .
  6. Indtast skabelonnavnet og rapporttitlen .
  7. Vælg en skabelon, rapportsprog og datoformat .
  8. Vælg datointerval.

Bemærk: Alt, hvad der gøres fra dit GoDaddy Pro Sites -dashboard i det pågældende datointerval, kan inkluderes i rapporten.

9. Vælg, hvad du vil medtage i rapporten, ved at vælge felterne. Alle funktioner, der er markeret, inkluderes.
  10. I afsnittet Tilpas skal du udfylde introduktionsmeddelelsen og tilføje et logo.
  11. I afsnittet Generelle indstillinger skal du vælge skabelon til forside, farve og skrifttypestil .
  12. Tilpas sidehoved og sidefod, og udfyld meddelelsen Luk .
  13. Udfyld Send denne rapport til en klientsektion .
  14. Vælg Opret .