Gen 3 VPS og dedikerede servere Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Opret en database i Plesk

Du kan oprette nye databaser på din Windows -server direkte via Plesk.

1. Log ind på Plesk .
  2. Klik på Databaser i højre side.
  3. Klik på Tilføj ny database .
  4. Giv din database et navn i feltet Databasenavn .
  5. Vælg din databasetype, enten MySQL eller SQL Server.

Bemærk: Du kan ikke vælge SQL Server, før du tilføjer SQL Server (Standard/Web eller Express) til Plesk.

6. Opret et databasebrugernavn i feltet Databasebrugernavn .
  7. Giv denne databasebrugernavn en adgangskode i feltet Ny adgangskode , og bekræft den i det næste felt.
  8. (Kun MySQL): Vælg hvilken type fjernadgang du vil tillade i afsnittet Adgangskontrol .
  9. Når du er tilfreds med dine valg, skal du klikke på OK .

Du har nu en ny database på din server.

Næste trin

• Du kan bruge SQL Server Management Studio til at flytte en Microsoft SQL Server -database til din server.
  • Du kan bruge phpMyAdmin til at importere en MySQL -databasesikkerhedskopi til din server.