Opret mit Microsoft 365-e-mailalias

Et e-mailalias er en ekstra adresse, der omdirigerer e-mails til en enkelt indbakke. Du kan oprette op til 400 aliasser.

Lær mere om aliasser og hvordan du bruger dem.

1. Log på dit E-mail og Office-dashboard.
  2. Vælg Administrator > e-mail-aliasser.
    Microsoft 365 Administrator-fane åbnede for at vise e-mail-aliasser
  3. Vælg Tilføj alias.
  4. Vælg brugeren fra feltet (hvis du har en e-mailadresse, er den valgt som standard).
  5. Tilføj dit nye alias til Indtast alias-feltet og vælg Gem.

Du vil se dit nye e-mailalias på siden med e-mailaliasser. Du kan til enhver tid tilføje flere aliasser eller redigere eller slette dem.