Opret en MySQL -database i min Linux -hosting

Du kan oprette MySQL -databaser på din Linux -hostingkonto ved at bruge cPanels MySQL -database -guide.

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting ud for den Linux-hostingkonto, du vil bruge, skal du klikke på Administrer.
    klik på administrer
  3. Klik på cPanel-admin i kontoens Dashboard.
  4. På startsiden for cPanel i afsnittet Databaser skal du klikke på Guiden MySQL -database .
  5. Følg prompterne i guiden for at konfigurere den nye database. Du kan få hjælp i dokumentationen til guiden MySQL -database .
  6. Bemærk: Dit databasenavn skal være entydigt i vores system. Hvis du får en fejlmeddelelse om, at 'database allerede eksisterer', skal du vælge et nyt databasenavn.