Opret en adminbruger i WordPress -databasen

Du kan oprette en ny WordPress -adminbruger indefra databasen. Brug denne metode, hvis din oprindelige administratorbruger blev beskadiget eller fjernet.

Advarsel: Du bør altid sikkerhedskopiere dit site, før du foretager ændringer i databasen.
  1. Log på phpMyAdmin.
  2. I phpMyAdmin skal du i menuen til venstre vælge navnet på den database, som dit site bruger.
  3. Under Tabel skal du kigge efter tabellen brugere og vælge den ved at markere navnet og ikke afkrydsningsfeltet. Tabellens navn indledes med et tabelpræfiks (f.eks. Kan din brugertabel kaldes wp_users eller wp_1wsryb9585_users ).
  4. Vælg Indsæt i den øverste menu.
  5. I kolonnen Værdi skal du indtaste følgende:
    FeltVærdi, der skal indtastes
    IDEthvert tal, som ikke allerede er brugt af en anden bruger. Notér dette nummer, da du skal bruge det, når du opretter tabellen med wp_usermeta -tabellen .
    user_loginBrugernavn til adgang til WordPress -dashboardet.
    user_passAdgangskode til denne bruger.
    Advarsel: Sørg for at vælge MD5 i kolonnen Funktion .
    user_nicenameKælenavnet for denne bruger.
    user_emailE -mailadresse til denne bruger.
    bruger_registreretVælg kalenderikonet, og vælg derefter dato og tidspunkt, hvor denne bruger blev registreret.
    user_statusIndstil dette til 0 .
    skærmnavnNavn, der vises for denne bruger.
  6. Til højre skal du vælge .
  7. I menuen til venstre skal du vælge navnet på den database, som dit website bruger (gentag trin 2).
  8. Under Tabel skal du kigge efter usermeta -tabellen og bemærke tabelpræfikset for at bruge det i de kommende trin (hvis din usermeta -tabel f.eks. Hedder wp_usermeta , er dit præfiks wp_ , og hvis den hedder wp_1wsryb9585_usermeta , er præfikset wp_1wsryb9585_ osv.) .
  9. Vælg usermeta -tabellen ved at markere navnet og ikke afkrydsningsfeltet.
  10. Vælg Indsæt i den øverste menu.
  11. I kolonnen Værdi skal du indtaste følgende:
    FeltVærdi, der skal indtastes
    user_idIndtast id'et fra trin 5.
    meta_keyIndtast ordfunktionerne efter databasepræfixet, der blev noteret i trin 8 (hvis dit databasepræfiks f.eks. Var wp_ , skal du indtaste wp_capabilities , hvis det er wp_1wsryb9585_ , skal du indtaste wp_1wsryb9585_capabilities osv.).
    meta_valueKopiér og indtast følgende:
    a: 1: {s: 13: "administrator"; s: 1: "1";}
  12. Til højre skal du vælge .
  13. Vælg fanen Indsæt igen.
  14. I kolonnen Værdi skal du indtaste følgende:
    FeltHvad det er ...
    user_idIndtast id'et fra trin 5.
    meta_keyIndtast ordet user_level efterfulgt af databasepræfixet, der blev noteret i trin 8 (hvis dit databasepræfiks f.eks. Var wp_ , skal du indtaste wp_user_level , hvis det er wp_1wsryb9585_ , skal du indtaste wp_1wsryb9585_user_level osv.).
    meta_valueIndtast nummer 10 .
  15. Til højre skal du vælge .

Du kan nu logge på WordPress med dit nye brugernavn og din nye adgangskode.

Bemærk: Din login-side skal fungere korrekt, før du kan logge på WordPress med en ny bruger. Hvis der er en fejl på loginsiden, skal du først rette fejlen .