GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Opret en e -mailkampagne i almindelig tekst

Du kan oprette en almindelig tekstkampagne uden HTML -styling.

• GoDaddy Email Marketing -konto, hvis du ikke allerede har gjort det. ( Har du brug for hjælp til at logge ind? )
  • På siden Kampagner skal du klikke på pil ned til højre for knappen Skriv og derefter klikke på Bare tekst .
    Markér afkrydsningsfeltet

Dette åbner klarteksteditoren, så du kan oprette en ny kampagne uden HTML.

Bemærk: Da der ikke er nogen HTML i din e -mail, kan du ikke medtage billeder , styling eller klikbare links i din e -mail. Derudover modtager du ikke statistikrapportering om din mailing.