Opret et projekt

Følg disse trin for at starte et nyt projekt helt fra bunden i stedet for at bruge en skabelon:

1. Log på din GoDaddy Studio -app.
  2. Nederst på skærmen skal du vælgeGoDaddy Studio nyt projektikon Knappen Opret.
  3. Under Baggrund skal du vælge Billede , Video , Gennemsigtig , Hvid eller Sort .
  4. Hvis du har valgt Billede eller video , skal du vælge det billede eller video, som du vil bruge.
  5. Dit projektskærmbillede

6. Vælg en størrelse til dit lærred. Du kan vælge et format i forudstørrelse eller oprette en brugerdefineret størrelse.
  7. Dit projektskærmbillede

8. Når du er færdig, skal du trykke på fluebenet øverst til højre på skærmen.