Administreret WordPress Hjælp

Opret et opsætningssite

Opret et opsætningssite til Administreret WordPress for at teste ændringer, så din aktive hjemmeside ikke påvirkes.

Bemærk:Opsætningssites er tilgængelige, hvis du har en Deluxe-, Ultimate-, Developer- eller Pro Administreret WordPress-konto. Hvis du har en Basic-konto, skal du opgradere din konto, før du kan bruge et opsætningssite.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Vælg Administrer alle ud for Administreret WordPress på siden Mine produkter.
  3. Vælg menuen menuikon til den hjemmeside, du vil bruge, og vælg Opsætning.
    vælg opsætning
  4. Vælg Opret opsætningssite.

Bemærk:Hvis du har en Pro-konto (kun tilgængelig i USA og Canada), behøver du ikke gøre andet. Det tager et par minutter for os at kopiere din produktions-hjemmeside, så den kan bruges som opsætningssite. Gå videre til næste trin, hvis du har Deluxe-, Ultimate- eller Udvikler-konti.

5. Vælg, hvordan din hjemmeside skal opsættes, ved hjælp af:
    • Klon fra produktion: Bruges til at kopiere hele din nuværende hjemmeside til et opsætningssite.
    • Kopiér sitedesign: Bruges til kun at kopiere dine nuværende temaer og plugins uden indhold.
  6. Vælg Opret. Det tager et par minutter for os at oprette opsætningssitet.