Opret et synkroniseret abonnementsprodukt

Lær, hvordan du opretter et synkroniseret abonnementsprodukt for at tilpasse fornyelsesplanen for det pågældende produkt til en bestemt dag.

Bemærk: Kan du ikke se indstillingerne for synkroniser fornyelse? Sørg for at aktivere dette fra abonnementsindstillingerne først.

Påkrævet: WooCommerce -abonnementer er en premium WooCommerce -udvidelse, der følger med WordPress e -handelshosting eller som et enkeltstående køb.

1. Log på WordPress.
  2. Gå til Produkter > Rediger produkt .
  3. I feltet Produktdata -meta skal du vælge en dag i feltet Synkroniser fornyelser .
  4. Klik på knappen Udgiv for at gemme produktet.
  5. Klik på Opret for at gemme abonnementet.

Forskellige fornyelsesmuligheder for forskellige fornyelsesperioder

De muligheder, der vises for synkronisering af abonnementsfornyelser, afhænger af abonnementsproduktets fornyelsesperiode.

• Fornyes ugentligt : Vælg hvilken som helst ugedag, f.eks. Mandag eller søndag .
  • Fornyes månedligt : Vælg en specifik dag i måneden, eller angiv fornyelser, der skal behandles på den sidste dag i måneden. Husk den sidste dag i måneden. Dette vil medføre, at den nøjagtige dato varierer fra den 28. til den 31.
  • Fornyes årligt : Vælg en specifik dato i året, f.eks. 18. januar eller 22. maj.

Flere oplysninger

• Lær, hvordan du aktiverer fornyelsessynkronisering .
  • Kom i gang med en Introduktion til WooCommerce -abonnementer .
  • Tjek WooCommerce's Store Manager -vejledning for at få flere oplysninger om WooCommerce -abonnementer.