Gen 3 VPS og dedikerede servere Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Opret en administratorbruger til Microsoft SQL Server

Hvis du forsøger at tilføje MS SQL Web eller Standard til din server, der bruger Plesk, skal du oprette en separat administrativ bruger til SQL Server

1. Opret forbindelse til din Windows -server med Fjernskrivebordforbindelse.
  2. Fra menuen Start skal du åbne SQL Server Management Studio .
  3. Opret forbindelse til din database som din Fjernskrivebord -bruger. SQL Server Management Studio skal indlæse dette automatisk.
  4. I mappetræet til venstre skal du udvide Sikkerhed .
  5. Højreklik på Logins mappe, klik derefter på Ny login.
  6. Indtast det brugernavn, du vil oprette, i feltet Login -navn .
  7. Vælg SQL Server -godkendelse .
  8. Indtast og bekræft en adgangskode til den bruger.
  9. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet For håndhæve adgangskodepolitik for at sikre, at du ikke ofte skal nulstille din adgangskode til SQL Server.
  10. Klik på Serverroller i menuen til venstre.
  11. Vælg feltet for sysadmin .
  12. Klik på OK.

Du kan nu bruge denne adminbruger til at oprette og administrere dine SQL Server -databaser.