Opret en liste, der kan eksporteres, til ventende domæneoverførsler

En liste, der kan eksporteres, kan bruges til at gennemse oplysninger om dine domænenavne i afventning af overførsel. Du kan oprette og downloade en eksporterbar liste i en CSV- eller XML -filtype fra din konto.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Marker afkrydsningsfeltet ud for det eller de domæner, du vil eksportere. Eller klik på fluebenikonet og Vælg alle
  3. Vælg i menuen over din domæneliste Eksport .
  4. Vælg indstillingerne for din eksport. Vælg Afventende overførsler under Eksportindstillinger .
  5. Vælg Okay for at bekræfte indstillingerne for din eksport.
  6. Vælg Hent nu for at downloade din eksporterede liste med det samme. Din domæneliste downloades til din enhed i det valgte filformat.