Opret og brug e -mailskabeloner

Skabeloner sparer tid ved at genbruge hyppige meddelelser. De er praktiske til gentagne eller almindelige meddelelser, der ikke kræver mange ændringer, f.eks. Til at modtage nye ansættelser eller besvare generelle henvendelser. Tilføjelsesprogrammet Mine skabeloner gør alle skabeloner tilgængelige i både Outlook på internettet og dit Outlook-Outlook-program.

1. Log på Outlook på internettet. Brug din Microsoft 365adresse og -adgangskode (dit brugernavn og din adgangskode til GoDaddy kan ikke bruges her).
  2. Vælg Ny meddelelse .
  3. Under meddelelsens brødtekst skal du vælgemenuknap med tre prikker menuen og derefter Mine skabeloner .
    Menuknappen åben viser Mine skabeloner
  4. Bemærk: Kan du ikke se mine skabeloner? Vælg Hent tilføjelsesprogrammer for at tilføje det.

5. Hvis det er første gang, du bruger dette tilføjelsesprogram, skal du under Mine skabeloner vælge Fortsæt .
  6. Vælg Skabelon .
    Panelet Mine skabeloner åbner og viser plustegnet ved siden af Skabeloner
  7. Indtast en titel (dette er kun til reference) og skabelonmeddelelsen, og vælg derefter Gem .
    Skabelontitel som Forespørgsler og eksempelbesked
  8. Vælg din skabelon for at føje den til meddelelsen.
    Vælg den skabelon, du vil tilføje

Bemærk: Skabeloner tilføjes, hvor markøren er i meddelelsens brødtekst. Før du sender, skal du tilføje modtagere, et emne og eventuelle vedhæftede filer.

For at få adgang til Mine skabeloner i dit Outlook-Outlook-program skal du vælge Ny e-mail og derefter Vis skabeloner i meddelelsens øverste højre hjørne.
Meddelelsesbånd med visning af skabeloner

Relateret trin

Flere oplysninger

• Du kan oprette op til 32 KB skabeloner.
  • En anden måde at spare tid på at sende e -mail på er med signaturer .