Hjemmesideprogram Hjælp

Lav kuponer

Lav rabatkuponer for at tilbyde kunder rabat. Kunder, der modtager rabatkuponer, kan anvende dem ved kassen.

Bemærk: Kuponer kan kun anvendes til produkter i din webshop og ikke til aftaler eller arrangementer.

Denne video er en del af instruktionsserien om Udvikling af din webshop med Hjemmesider + Markedsføring.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af den hjemmeside eller webshop, du vil ændre.
  3. Åbn afsnittet Kuponer i din butik.
    • Website Builder: I dashboard-menuen skal du vælge Marketing og derefter Kuponer.
    • Webshop Premium: I dashboard-menuen skal du vælge Markedsfør og derefter Kuponer.
  4. Vælg Tilføj for at tilføje en ny kupon.
  5. Felterne, der er markeret med en rød stjerne, skal udfyldes. De andre felter er valgfri:
    • Kuponkode: Indtast din egen kode, eller vælg Få en kode for at danne og indsætte en tilfældig serie af tal og bogstaver. Du kan oprette op til 500 koder.
    • Type: Vælg mellem at give rabat på totalbeløbet i form af et fast beløb, en procentdel eller ved at tilbyde kunderne gratis levering.
  6. Vælg Gem, så viser siden Kuponer den nye kupon.
  7. Vælg blyantsikonet ved siden af en aktiv kupon for at ændre den eller papirkurvsikonet for at slette den.
    Skærmbillede, der viser ikonerne med blyanten (rediger) og papirkurven

Bemærk: Den forudkonfigurerede kupon til nye e-mailabonnenter har et begrænset antal redigerbare felter.

Flere oplysninger

• Kuponer til et fast beløb eller en reduceret procentsats kan tilføjes til særlige produkter eller kategorier. Tilføj eller rediger produktkategorier.
  • Kuponer hjælper dig med at opsætte midlertidig gratis eller reduceret fragt. Hvis du vil have gratis fragt som standard, skal du tilføje en fragtmetode.
  • Husk at konfigurere moms, så kunderne får den korrekte beregning i kassen.
  • Kunder kan kun indløse én kupon pr. ordre.