Opret Cron -job

Cron er en standard Linux -funktion, der giver dig mulighed for at planlægge opgaver, kaldet "Cron Jobs", så de kører uden opsyn med en specificeret frekvens.

Bemærk: Du skal forstå Linux -kommandoer for at bruge Cron -job effektivt.

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting skal du vælge Administrer ved siden af den Linux -hostingkonto, du vil bruge.
    vælg administrer
  3. På kontoens kontrolpanel skal du vælge cPanel -admin .
  4. På startsiden for cPanel i afsnittet Avanceret skal du vælge Cron -job .
  5. Indtast de nødvendige oplysninger på siden cPanel Cron -job. Du kan få hjælp i dokumentationen til funktionerne i cPanel Cron -job.
  6. Klik på Tilføj nyt Cron -job .

Flere oplysninger

Du kan ringe til PHP -scripts for Cron -job ved at bruge følgende i feltet Command :
/usr/local/bin/php -q /home/[user name]/[path to the file]
Du kan også redigere og slette Cron -job fra denne side.