Gen 3 VPS og dedikerede servere Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Opret brugerdefinerede firewallregler

GoDaddy -hostingeksperter kan tilføje eller fjerne regler til din software -firewall -iptables. Disse regler kan f.eks. Blokere IP -adresser, blokere pinganmodninger, lukke porte eller afbøde SYN -angreb.

Bemærk: Hvis du vil vide mere om denne tjeneste, skal du vores GoDaddy -guider kan hjælpe dig.

Flere oplysninger

Hvis du vil vide mere om de tjenester, som GoDaddy tilbyder, skal du seMenuen Hostingtjenester .