Basic og professionel forhandler Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Opret brugerdefinerede kampagnekoder til min forhandlerbutik

Brugerdefinerede kampagnekoder giver dine kunder rabat på deres ordrer, hvilket er en fantastisk måde at promovere din butiksfacade på. Du kan oprette brugerdefinerede kampagnekoder i Forhandlerkontrolcenter.

1. Log på dit forhandlerkontrolcenter (brug dit GoDaddy brugernavn og din adgangskode).
  2. Vælg Marketing og derefter Kampagner .
    Vælg Kampagner
  3. Vælg Opret kampagne øverst til højre.
    Klik på Opret kampagne
  4. Under Kampagnekode skal du indtaste en kode med op til 10 alfanumeriske tegn. Din forhandlerkode skal være entydig og ikke allerede brugt af en anden forhandler.
    Indtast kampagnekode
  5. Angiv en Beskrivelse af den kampagne, der er knyttet til kampagnekoden.
    Indtast Beskrivelse
  6. Under Rabat skal du vælge Beløb eller Procent i rullemenuen og derefter indtaste den rabat, du vil tilbyde. Din rabat skal være i USD og må ikke overstige 15% af det samlede bestillingsbeløb.
    Indtast rabat
  7. For Minimumsordrebeløb skal du angive det minimumsbeløb i USD, som dine kunder skal bruge for at bruge denne kampagnekode.
    Indtast Minimumsordrebeløb
  8. Indtast en startdato og slutdato for kampagnekoden.
    Indtast start- og slutdato
  9. Klik på Gem for at aktivere koden for de datoer, du har angivet.

Bemærk: Du kan ikke slette en kampagnekode eller ændre dens navn, men du kan inaktivere den eller redigere dens oplysninger.