Opret min e -mail -signatur

Opret og tilpas en personlig signatur, der skal bruges i dine udgående meddelelser. E -mailunderskrifter er et godt sted at give dine kontaktoplysninger, adresse, hjemmeside eller virksomhedslogo.

1. Log på dit E-mail og Office-dashboard.
  2. Hvis du er kontoejer, skal du vælge Administrer ud for e -mailadressen. Ellers fortsætter du til næste trin.
  3. Under Opsætning skal du vælge Opret e -mail -signatur .
  4. Indtast de oplysninger, som du gerne vil medtage i din signatur. Vælg Gennemse for at tilføje dit virksomhedslogo eller et andet billede til din signatur.
    vælg kopiér til udklipsholder
  5. Vælg Generer signatur .
  6. Vælg Kopiér til udklipsholder, og se de viste faner for at fuldføre tilføjelsen af din signatur til din e -mailklient.
    vælg kopiér til udklipsholder

Bemærk: Hvis din e -mailklient ikke er inkluderet i fanerne, skal du se din specifikke e -mailklients instruktioner for at tilføje din signatur.

Din e -mailsignatur gemmes i E & Office -dashboard. Kom tilbage her, når som helst du vil ændre det.

Relateret trin

• Vi tilbyder en Logo Design service, hvor vores erfarne designere hjælpe dig med at oprette et logo, der matcher din præferencer, forretning og stil.

Flere oplysninger

• Tilføj min e -mail -signatur til Outlook til Windows
  • Tilføj min e -mail -signatur til Outlook på internettet
  • Tilføj min e -mail -signatur til Outlook til Mac