Linux-hosting (cPanel) Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Opret en MySQL -database i min Linux -hosting

Du kan oprette MySQL -databaser på din Linux -hostingkonto ved at bruge cPanels MySQL -database -guide.

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting skal du vælge Administrer ved siden af den Linux -hostingkonto, du vil bruge.
    vælg administrer
  3. På kontoens kontrolpanel skal du vælge cPanel -admin .
  4. På siden cPanel i afsnittet Databaser skal du vælge Guiden MySQL -database .
  5. Følg prompterne i guiden for at konfigurere den nye database. Du kan få hjælp i dokumentationen til guiden MySQL -database .
  6. Bemærk: Dit databasenavn skal være entydigt i vores system. Hvis du får en fejlmeddelelse om, at 'database allerede eksisterer', skal du vælge et nyt databasenavn.