Tilføjelse og administration af kontaktpersoner i webmail

Workspace Webmails adressebog lader dig gemme dine kontaktpersoners oplysninger, herunder e -mailadresser, postadresser og telefonnumre.

Sådan føjes kontaktpersoner til din adressebog

1. Log ind på Workspace Webmail .
  2. Fra menuen Adressebog skal du vælge Tilføj hurtigkontakt .
  3. Indtast kontaktpersonens oplysninger, og klik derefter på OK .

Sådan administrerer du din adressebog

1. Log ind på Workspace Webmail .
  2. Fra menuen Adressebog skal du vælge Kontaktpersoner .
  3. Vælg den e -mailadresse, du vil bruge, og klik derefter på en af følgende:
    • Rediger - Rediger din kontaktpersons oplysninger.
    • Slet - Fjern kontaktpersonen fra din adressebog.
    • E -mail - Skriv en ny meddelelse til kontaktens e -mailadresse.

For at importere en liste over kontaktpersoner fra en CSV -fil skal du klikke på Importér , klikke på Gennemse , finde filen på din computer, klikke på Åbn og derefter klikke på Importér CSV .

For at eksportere din adressebog skal du klikke på Eksportér , klikke på Eksportér CSV og derefter gemme filen på din computer.