Basic og professionel forhandler Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Tilpas min navigationsmenu til forhandlerbutiksfacade

Strømlin dine kunders oplevelse med en brugerdefineret navigationsmenu til butiksfacade. Curate dine produkttyper, rediger produktkategorienavne for at inkludere branchespecifikke nøgleord, juster side-URL'er, og tilføj unikke sider for at vise din virksomhed og tjenester.

Bemærk: Brugerdefinerede produktnavne og side -URL'er oversættes ikke. De vises på alle markeder på det samme sprog, som du bruger til at tilpasse din menu.

1. Log på dit forhandlerkontrolcenter (brug dit GoDaddy brugernavn og din adgangskode).
  2. Vælg Indstillinger , og vælg derefter Navigation .
    tilpas butiksfacade -navigation
  3. Udfyld en af følgende:
  4. Vis eller skjul produktkategorier

Vælgøjeikon til venstre for produktkategorien for at skjule hele kategorien i din butiksnavigationsmenu. Kunder kan ikke se nogen produkter relateret til en skjult kategori i din navigationsmenu. Vælg ikonet igen, hvis du vil gendanne kategorien til din menu.

Vis eller skjul specifikke produkter

Vælg Rediger ud for kategorien med det eller de produkter, du vil justere. Vælgøjeikon ved siden af produktet for at skjule produktet i din butiksnavigationsmenu. Vælg ikonet igen, hvis du vil gendanne produktet til din menu.

Tilpas produkt- og kategorimenuer

Hjælp kunder med at finde de produkter, de har brug for, og sørg for en ensartet navigationsoplevelse på tværs af hele din butiksfacade med brugerdefinerede menuer. Hvis du vil redigere en produktkategori, skal du vælge Rediger og ændre følgende:

• Rediger kategori navn til at være en kort (et eller to ord) resumé af produkterne i underkategorien nedenfor. Kategorinavne vises i din primære navigationsmenu.
    • Rediger produktnavne, så de appellerer til dine kunder. I navigationsmenuen på din butiksfacade vises produktnavne i rullemenuen under kategorien.
    • Rediger den URL, der vises i adresselinjen, når du besøger den pågældende produktside.
    • Vælgøjeikon ikon for at vise eller skjule et produkt eller en side i din navigationsmenu.
    • Vælg Tilføj nyt link for at tilføje et nyt produkt. Dette er nyttigt, hvis du også sælger produkter eller tjenester fra en anden virksomhed.
    • Brugpilikon pilene for at ændre rækkefølgen, i hvilken kategorier og produkter vises i menuen.

Tilføj tilpassede kategorier

Vælg Tilføj ny kategori for at oprette en topkategori og underkategorier. Kategorier med unikke produkter eller tjenester kan få din butiksfacade til at skille sig ud fra konkurrenterne.
    tilføj ny kategori

Tilføj links

Vælg Tilføj nyt link for at tilføje en brugerdefineret side til din butiksfacade, f.eks. En Om os -side, der viser din virksomhed.
    tilføj nyt link

5. Hvis du har brug for at fortryde dine ændringer, skal du vælgevender tilbage til standardindstillinger ikon for at gendanne standardindstillingerne for navigationsmenuen.
  6. Vælg Udgiv for at bekræfte dine ændringer. Dine ændringer vises inden for få minutter.