Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Deaktiver byfunktion til WAF (Web Application Firewall)

Hvis nogen kender din skjulte hosting -IP , kan de omgå din WAF (Web Application Firewall) og forsøge at få adgang til din hjemmeside direkte. Det er ikke almindeligt eller nemt at gøre, men af ekstra sikkerhed anbefaler vi kun at tillade HTTP -adgang gennem din WAF. Du kan begrænse adgangen til dit website ved at tilføje en begrænsning til din .htaccess -fil.

Advarsel: Vent, indtil dine DNS -ændringer er udbredt, før du følger anvisningerne nedenfor. Dette kan tage op til 24 timer, efter du har konfigureret din WAF .
  1. Gå til din GoDaddy produktside.
  2. I Website -sikkerhed og sikkerhedskopier skal du vælge Administrer alle .
  3. For det site, du vil konfigurere, skal du vælge Detaljer under Firewall .
  4. Vælg Indstillinger.
  5. Vælg Sikkerhed, og rul ned til Forhindring af firewall -omgåelse .
    Forhindring af firewall -bypass
  6. Vælg din servertype. For Apache -servere skal du føje koden til din .htaccess -fil. For NGINX skal du tilføje koden til din NGINX -konfigurationsfil.

Flere oplysninger

• Hvis du bruger IIS, varierer instruktionerne efter version - IIS 7 og IIS 8 . Du kan også prøve at bruge web.config -filen for at forhindre bypass.
  • Får du en 500 fejlkode, efter at du har tilføjet reglerne for forebyggelse af bypass? Fjern linjen, der henviser til IPv6, fra bypass -forebyggelseskoden, og se om fejlen er væk. Det kan tage et par minutter, før 500 -fejlen er ryddet, når linjen er fjernet.