Deaktiver gennemsyn af mapper

Directory -browsing giver alle mulighed for at se alle filerne i en mappe og deres indhold. For at beskytte dit site skal du bruge din hostings filhåndtering til at redigere filerne.

1. Du bør altid sikkerhedskopiere dit site, før du foretager nogen ændringer.
  2. Naviger til de forskellige mapper på dit website (f.eks. http://coolexample.com/wp-content ) i din browser for at se, om en liste over filer vises i stedet for en webside.
  3. Hvis du ikke finder nogen mapper, der viser fillister, er der ingen yderligere trin, du kan følge.
  4. Åbn Filhåndtering for din hostingplan. ( Webhosting / cPanel / Plesk )
  5. Naviger til den mappe, der viste en mappeliste.
  6. Rediger .htaccess (Linux) eller web.config (Windows) filen.
    • Linux: Indsæt følgende linje øverst i .htaccess -filen:
      Indstillinger -Indexer
    • Windows: I filen web.config skal du finde og fjerne følgende linje:
      bibliotekBrowse >
  7. Gem ændringerne i din fil.

Du har nu deaktiveret browsing på mapper. Hvis du stadig kan gennemse biblioteket i din browser, kan du overveje at rydde din browsercache, prøve en anden browser eller gennemgå trinnene igen for at få nøjagtighed.