Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Deaktiver kommentarer for et enkelt WordPress -indlæg

I WordPress kan du deaktivere kommentarer for et enkelt indlæg i stedet for at deaktivere dem for hele hjemmesiden. Deaktivering af kommentarer kan være med til at forhindre SPAM i kommentarer.

1. Log ind på WordPress
  2. Klik på Indlæg
  3. Klik på Rediger for det Indlæg, du vil redigere
  4. Klik på menuen Skærmindstillinger i øverste højre hjørne
  5. Markér feltet ud for Diskussion
  6. Rul ned til det nyligt tilføjede sektion for diskussion
  7. Fjern markeringen i feltet " Tillad kommentar "
  8. Klik på Opdater