Deaktiver XML-RPC til WordPress

XML-RPC er en indbygget WordPress-funktion, der tillader mobilapps og fjernforbindelser at udgive til WordPress. Hvis du ikke ønsker at være i stand til at oprette fjernsyn på dit website, skal du følge sikkerhedsmæssige årsager nedenfor for at deaktivere XML-RPC.

Advarsel: Du bør altid sikkerhedskopiere dit site, før du foretager nogen ændringer.
  1. Opret forbindelse til din hostingkonto med FTP eller Filhåndtering .
  2. Når der er oprettet forbindelse, skal du gå til rodmappen for din WordPress-site, hvilket er den mappe, som indeholder din site.
  3. Find og åbn .htaccesss -filen.
    Bemærk: Hvis du bruger cPanel eller FileZilla , skal du sørge for at aktivere muligheden for at vise skjulte filer.
  4. Nederst i .htaccess -filen efter#END Wordpress linje, indsæt følgende kode:
    Filer xmlrpc.php > Ordre tillad, Afvis afvis fra alle /Filer >
  5. Gem ændringerne.

Du har nu deaktiveret adgang til XML-RPC-funktionen og tilføjet et ekstra lag sikkerhed til dit WordPress-site.