Deaktivering af PHP-fejlsikret tilstand på din Plesk-server

Parallels Plesk-panel indstiller som standard PHP til "fejlsikret tilstand" under installationen. Hvis du vil tage PHP ud af "fejlsikret tilstand", er du nødt til at tilslutte fjerntliggende til din dedikerede server og ændre serverens PHP-initialiseringsfil.

Linux-servere

Deaktivering af PHP-fejlsikret tilstand på din Linux-server

1. Tilslut til din server med SSH (flere oplysninger).
  2. Skift til rodbrugeren (flere oplysninger).
  3. Indtast adgangskoden til serveren.
  4. Kør følgende kommando:
    vi /etc/php.ini
  5. Gå til linjen safe_mode = on og tryk på tasten "i".
  6. Skift linjen til safe_mode = off og tryk på tasten "Esc".
  7. Indtast :wq! for at gemme filen.

Windows-servere

Deaktivering af PHP-fejlsikret tilstand på din Windows-server

1. Etabler forbindelse til din server via Fjernskrivebord (flere oplysninger).
  2. Åbn c:\windowsphp.ini i Notesblok.
  3. Skift linjen safe_mode = on til safe_mode = off.
  4. Gem og luk php.ini.

Når først du har redigeret filen, er du nødt til at genstarte din webserver. Du kan genstarte din webserver ved brug af Parallels Plesk-panel ved at vælge stop/start under afsnittet Server > Servicestyring.