Annuller en domænekontooverførsel

Du kan annullere en afventende domænekontooverførsel, før modtageren accepterer den, og beholde domænet på din nuværende konto. Annullering af kontooverførslen annullerer ikke domænet, og kontaktoplysningerne for domænet ændres heller ikke.

1. Log på din GoDaddy-side med overførsler. (Har du brug for hjælp til at logge på? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Sørg for, at du har knappen Overførsler ud valgt og er på fanen Anmodning sendt .
    vælg fanen anmodning sendt
  3. Markér afkrydsningsfeltet ud for de domænekontooverførsler, du annullerer. Eller vælg afkrydsningsfeltet ud for Domæne , og vælg derefter Vælg alle .
  4. Vælg Annuller overførsel .
    vælg knappen Annuller overførsel
  5. Bekræft annulleringen ved at vælge Annuller overførsel igen.

Vi annullerer kontooverførslen med det samme, men det kan tage op til 15 minutter, før din konto viser ændringerne.