Del min Google-kalender

Hvis du har en offentlig Google-kalender, kan du dele den med gæster på din hjemmeside. Opdateringer af Google-kalenderen sendes automatisk til hjemmesiden. (Du kan ikke ændre kalenderen fra din hjemmeside).

Der er to dele i at oprette forbindelse mellem kalenderen og din hjemmeside. I denne del beskrives det, hvordan du kopierer iCal URL'en fra din Google-konto. I den anden del beskrives det, hvordan

.

1. Log ind på din Google-konto.
  2. Klik på gitterknappen øverst til højre, og klik derefter på Kalender.
    Klik på tandhjul, og vælg Indstillinger
  3. Når kalenderafsnittet åbnes, skal du vælge tandhjulsknappen og vælge Indstillinger.
    Klik på tandhjul, og vælg Indstillinger
  4. Klik på fanen Kalendere og derefter på den kalender, du vil bruge.

Bemærk: Sørg for, at den kalender, som du vælger, indeholder fremtidige begivenheder, ellers fortæller GoCentral dig, at der ikke blev fundet nogen begivenheder i kalenderen.

5. Klik på ICAL i afsnittet Kalenderadresse. Indsæt adressen i et tekstdokument, og gem det. Du skal bruge det i Næste trin herunder.
    Klik på ICAL, og kopiér adresse

Bemærk: Sørg for at kopiere ICAL-linket. GoCentral genkender kun ICAL som en gyldig Google-kalender, der kan importeres.

6. Klik på OK for at lukke adressevinduet.
  7. Klik på fanen Del denne kalender, og vælg Gør denne kalender offentlig.
    Markér Gør denne kalender offentlig
  8. Klik påGem.