Hjemmesideprogram Hjælp

Del min Google-kalender

Hvis du har en offentlig Google-kalender, kan du dele den med gæster på din hjemmeside. Opdateringer af din Google-kalender sendes automatisk til hjemmesiden. (Du kan ikke ændre kalenderen fra din hjemmeside).

Oprettelse af forbindelse mellem kalenderen og din hjemmeside består af to dele. Denne artikel forklarer første del, der handler om, hvordan iCal-URL'en kopieres fra din Google-konto. I artiklen om den anden del beskrives det, hvordan Vis en kalender på min hjemmeside.

1. Log ind på din Google-konto.
  2. Klik på gitterknappen øverst til højre, og klik derefter på Kalender.
    Klik på tandhjulet, og vælg Indstillinger
  3. Når kalenderafsnittet åbnes, skal du klikke på tandhjulsknappen og vælge Indstillinger.
    Klik på tandhjulet, og vælg Indstillinger
  4. I sidens venstre kolonne skal du vælge den kalender, du vil dele, klikke på Kalenderindstillinger og sørge for, at Gør offentligt tilgængelig er markeret i afsnittet Adgangstilladelser.
    markere gør offentligt tilgængelig

Bemærk: Sørg for, at den kalender, du vælger, indeholder fremtidige begivenheder, ellers fortæller Website Builder dig, at der ikke blev fundet nogen begivenheder i kalenderen.

5. Klik på afsnittet Integrer kalender i din valgte kalender, og klik derefter i feltet Offentlig adresse i iCal-format for at kopiere hele adressen automatisk. Sæt adressen ind i et separat tekstdokument, og gem det. Den skal bruges i Næste trin efter trin 6.
    kopiere den offentlige adresse i iCal-format

Bemærk: Sørg for at kopiere iCal-linket. Website Builder genkender udelukkende iCal som en gyldig Google-kalender, der kan importeres.

6. Klik på Indstillinger øverst til venstre for at lukke Googles kalenderindstillinger, og fortsæt derefter ved at bruge linket Næste trin nedenfor.