Del min Office 365/Outlook-kalender

Hvis du har en offentlig Office 365/Outlook-kalender, kan du dele den med gæster på din hjemmeside. Opdateringer af Office 365/Outlook-kalenderen sendes automatisk til din hjemmeside. (Du kan ikke ændre kalenderen fra din hjemmeside).

Der er to dele i at forbinde kalenderen med din hjemmeside. I denne del beskrives det, hvordan du kopierer iCal URL-adressen fra din Office 365/Outlook-konto. ///I den anden del beskrives det, hvordan Vis en kalender på min hjemmeside.

1. Log ind på din Office 365-konto.
  2. Klik på gitterknappen øverst til venstre, og vælg Kalender.
    ALTEXT
  3. Klik på tandhjulsknappen (Indstillinger), og vælg Kalender.
    Klik på tandhjulsknappen, og vælg Kalender
  4. Vælg Kalenderudgivelse under Delte kalendere.
  5. Under Vælg en kalender skal du vælge den kalender, der skal vises på hjemmesiden.
    Vælg en kalender, der skal bruges

Bemærk: Sørg for, at den kalender, som du vælger, indeholder fremtidige begivenheder, ellers fortæller Website Builder dig, at der ikke blev fundet nogen begivenheder i kalenderen.

6. Under Vælg tilladelser skal du vælge Komplette oplysninger og derefter kopiere ICS-adressen.

Bemærk: Sørg for at bruge ICS-linket. Website Builder genkender udelukkende ICS som en gyldig Office 365-kalender, der kan importeres. Klik på Gem, hvis der ikke vises nogen ICS-adresse.

Vælg en kalender, der skal bruges
  7. Indsæt adressen i et tekstdokument, og gem det. Du skal bruge det i Næste trin herunder.
  8. Klik på Gem, inden du lukker vinduet Indstillinger.