Del sporingsoplysninger med mine kunder i Administreret WordPress -e -handel

Når dine kunder afventer en forsendelse, vil de gerne vide, hvornår de kan forvente, at den kommer. Med forsendelsessporing i Administreret WordPress -e -handel kan dine kunder automatisk modtage en e -mail, når som helst du tilføjer forsendelsesoplysninger til deres ordre. Den e -mail, der sendes fra varen, er aktiveret som standard i dine WooCommerce -indstillinger. For at se disse indstillinger og kontrollere e -mailen:

1. Gå til WooCommerce > Indstillinger > E -mails .
  2. Vælg den e -mail, der sendes fra varen.

På denne indstillingsside kan du redigere standardemnet for e -mailen og indholdet. Standardindstillingerne er:

• Standardemne : Et element fra{site_title} rækkefølge{order_number} har sendt!
  • Standardoverskrift : Din pakke er på vej!
  • Standardindhold for yderligere indhold: Bemærk, at det kan tage noget tid for luftfartsselskabet at opdatere oplysninger om sporing af forsendelse.

E -mailen vil derefter indeholde en forsendelsestabel med transportørnavn og sporingsnummer. Sporingsnummeret formateres som et URL -link, hvis du har angivet en sporings -URL, da du tilføjede forsendelsens sporingsoplysninger til ordren .

Bemærk: Alle dine andre ordrerelaterede e-mails undtagen Restitutioner vil nu indeholde forsendelsesoplysninger.