Del sporingsoplysninger med mine kunder i Managed WooCommerce Stores

Når dine kunder afventer en forsendelse, vil de gerne vide, hvornår de kan forvente, at den kommer. Med forsendelsessporing i Managed WooCommerce Stores kan dine kunder automatisk modtage en e -mail, når som helst du tilføjer forsendelsesoplysninger til deres ordre.

Den e -mail, der sendes fra varen , er som standard aktiveret i dine WooCommerce -indstillinger. For at se disse indstillinger og kontrollere e -mailen:

1. Log på WordPress .
  2. I menuen til venstre skal du vælge WooCommerce og derefter vælge Indstillinger .
  3. Klik på E -mails , og vælg Administrer e -mails .
  4. Vælg fanen E -mails , og klik på typen Varer, der sendes .

Her kan du redigere områderne Indstillinger og Indhold . Standardindstillingerne er:

• Emne: En vare fra{site_title} rækkefølge{order_number} har sendt!
  • Overskrift: Din pakke er på vej!
  • Ekstra indhold: Bemærk, at det kan tage noget tid for luftfartsselskabet at opdatere oplysninger om sporing af forsendelse.

E -mailen vil derefter indeholde en forsendelsestabel med transportørnavn og sporingsnummer. Sporingsnummeret formateres som et URL -link, hvis du har angivet en sporings -URL, da du tilføjede forsendelsens sporingsoplysninger til ordren .

Bemærk: Alle dine andre ordrerelaterede e-mails undtagen Refusioner indeholder nu forsendelsesoplysninger.