Fjern min domænevideresendelse

Slet domænevideresendelse for at knytte dit domæne til andre produkter eller tjenester, såsom Websites + Marketing . Fjernelse af domænevideresendelse låser også din DNS A -record op, så du kan redigere den pågældende record. Sletning af domænevideresendelse sletter ikke domænet fra din konto.

1. Log på din GoDaddy -domæneportefølje . (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode .)
  2. Markér afkrydsningsfelterne ud for de domæner, du vil opdatere. Eller vælg afkrydsningsfeltet ud for Domænenavn , og vælg derefter Vælg alle .
    skærmbillede af flere valgte domæner
  3. Vælg Videresend fra handlingsmenuen.
    • Afhængigt af din skærmstørrelse er du muligvis nødt til at vælge menuen Mere og rulle ned for at se Videresend .
  4. Vælg Fjern videresendelse .
    vælg videresend
  5. Bekræft fjernelsen ved at vælge Fjern videresendelse .
    • Hvis dit domæne har domænebeskyttelse , skal du bekræfte din identitet. Hvis totrinsbekræftelse (2SV) har været slået til i mindst 24 timer, skal du indtaste den kode, vi sendte via SMS, eller indtaste koden fra din godkenderapp. Ellers skal du indtaste den engangsadgangskode, som vi har sendt til din registrant-e-mailadresse.

De fleste DNS -opdateringer træder i kraft inden for en time, men det kan tage op til 48 timer at opdatere globalt.

Relateret trin

• Er du klar til at lave dit eget website? Tag et kig på funktionerne i vores gør-det-selv Websites + Marketing.