Gå videre til hovedindhold
Ring til os
Telefonnumre og åbningstider
Hjælpecenter

Udforsk vores ressourcer for onlinehjælp

Hjælp

Domæner Hjælp

Slet en forudindstillet profil

Når en forudindstillet profil slettes, fjernes den fra din konto, uden at nogen domænenavne slettes. Domæner tildelt til profilen beholder profilindstillingerne, indtil du ændrer dem.

  1. Log på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge på? Find dit brugernavn eller din adgangskode).
  2. Vælg Administrer forudindstillede profiler fra menuen Indstillinger.
    administrer forudindstillede profiler
  3. Find den profil, du vil slette, og vælg papirkurvsikonet til højre.
  4. Vælg Ja, slet for at bekræfte, at du vil slette profilen.

Du får vist bekræftelsen Det lykkedes! for at fortælle dig, at profilen blev slettet.

Relateret trin

  • Du kan se de domæner, der i øjeblikket er tildelt til en forudindstillet profil.

Flere oplysninger

  • Arranger dine domæner yderligere med Mapper.